Jocuri plante   Felicitari virtuale   Plante medicinale  Horoscop  Yoga   Meteo

Jocuri plante
 

mai multe ... 

Acestea se mai numesc si jocuri plante. Scenariul lor este diferit, sunt realizate pe mai multe nivele de dificultate. Sunt jocuri plante care va asigura distractia si relaxarea online.

Jocuri plante - flori, fructe, legume, gradini si gradinari

Jocuri plante Jocuri plante
Magic Garden Growing for life Plantasia Money Tree Happy Gardner Bloomin
30 days Honey Gogo Plant Gogo Plant 2 Jardinoo Pumpkin Patch Virtual Farm
 

Paseste in universul virtual al unei gradini. In calatoria vor fi puse la incercare calitatile de a ingriji gradina si uda plantele. Pentru a controla gradinarul virtual foloseste tastele sageti si tasta spatiu ca sa uzi florile. In aceasta vara te-ai decis sa te intreci pe tine insuti ingrijind cateva plante printre care si numeroare tulpini de floarea soarelui. Esti in stare sa ai grija de toate astfel incat sa nu se usuce sub arsita soarelui de vara?

Trebuie sa colectezi cat de multi bani in termen de 50 de zile prin cresterea albinelor, stuparit si obtinerea unei productii cat mai mari de miere. In acelasi timp trebuie sa tai iarba sa plantezi flori pentru ca albinele sa culeaga polenul necesar producerii mierii, sa construesti stupul albinelor si sa vinzi mierea. Curata stupii astfel incat sa faci viata albinelor mai frumoasa. Uda florile pentru ca albinele tale sa culeaga cat mai mult polen. Asigura-te ca sunt destul flori pentru fiecare stup de albine. Taie iarba inainte de a incepe plantarea florilor. Nu construi stupii de albine prea aproape unul fata de celalalt....

Prinde frunzele si aseaza-le in pom ca sa-l ajuti sa creasca mare facand dublu click pe frunze. Trebuie sa culegi un numar suficient de fructe pentru a castiga destui bani ca sa poti trece la nivelul urmator. Fructele care le culegi din pom au un pret mai mare decat cele care le culegi de pe jos. Vei merge la cules de cirese, pere si mere. Trebuie sa fii foarte rapid pentru ca va trebui sa faci clcik atat pe frunzele care cad cat si pe cirese, pere sau mere pentru a castiga bani. .....

A venit primavara si este timpul sa plantezi niste pomi fructiferi si sa castigi bani. Foloseste lopatica ca sa faci gropi, pune semintele corespunzatoare pomului fructifer ales, uda aceste seminte pana cand incoltesc si pe urma se transforma in lastari si ulterior in pomi, curata pomii de grengile moarte si taie lastarii care nu mai folosesc, si apoi aduna fructele intr-un cosulet special pentru aceste fructe.

Alege o portiune de teren si sapa o groapa. Planteaza o samanta si toarna apa pana ce planta incepe sa creasca. Cand bobocul florii a inflorit culege floarea pentru a castiga puncte de energie magice. Foloseste aceste puncte de energie magica pentru a cumpara seminte si unelte mai performante. Incearca sa castigi cat mai multe puncte de energie magica pentru a repara o statuie din gradina. O data ce toate statuile au fost reparate vei avea acces catre urmatoarea gradina. Fii atent la borcanul magic. Cand se umple cu energie magica poti cumpara seminte si unelte mai bune si desemenea poti sa restaurezi statuile sfinte ale gradinii tale.

Jocuri cu albine care fac miere:

Trebuie sa colectezi cat de multi bani in termen de 50 de zile prin cresterea albinelor, stuparit si obtinerea unei productii cat mai mari de miere. In acelasi timp trebuie sa tai iarba sa plantezi flori pentru ca albinele sa culeaga polenul necesar producerii mierii, sa construesti stupul albinelor si sa vinzi mierea. Curata stupii astfel incat sa faci viata albinelor mai frumoasa. Uda florile pentru ca albinele tale sa culeaga cat mai mult polen. Asigura-te ca sunt destul flori pentru fiecare stup de albine. Taie iarba inainte de a incepe plantarea florilor. Nu construi stupii de albine prea aproape unul fata de celalalt. Domnul Bee va veni la tine sa-ti cumpere mierea la un pret special.

Jocuri cu gradinari ce ingrijesc flori:

Paseste in universul virtual al unei gradini. In calatoria vor fi puse la incercare calitatile de a ingriji gradina si uda plantele. Pentru a controla gradinarul virtual foloseste tastele sageti si tasta spatiu ca sa uzi florile. In aceasta vara te-ai decis sa te intreci pe tine insuti ingrijind cateva plante printre care si numeroare tulpini de floarea soarelui. Esti in stare sa ai grija de toate astfel incat sa nu se usuce sub arsita soarelui de vara?Distribuie
 

 

 

Copyright © felicitari-virtuale.ro 2007 - 2023. Toate drepturile rezervate.